woensdag 11 april 2018

Titelverdediger kansloos onderuit in openingsmatch KadasaKubb 2018

Zoals de “traditie” het wil bij de grote tornooien neemt titelverdediger Skubbidoe de handschoen op in de openingsmatch. Uitdager was Swaffelclub de Jean’s, de derde van vorig jaar, die op volle sterkte aantrad. Skubbidoe kwam daartegenover gehavend aan de start zonder sterspelers Laurens en Marianne.
In het openingsspel nam de bronzen medaille van vorig jaar een vliegende start door meteen 2  veldkubbs om te gooien. Een mentale slag waarvan de titelverdediger niet meer herstelde. 1-0. Een zelfde beeld bij het tweede spel waarbij nogmaals geopteerd werd voor een verschroeiende start. Ondanks stevig weerwerk van onder meer Veerle konden ze geen vuist maken tegen de vroege achterstand in het tweede spel. 2-0. De overwinning was binnen en de Jean’s stootten door naar 3-0. Een Mooie collectieve overwinning aangestuurd door veldmmaarchalk Raf V.

Een faire sportieve eerste match; dat smaakt naar meer! Hieronder ook nog enkele sfeerbeelden. De overige foto's kunnen jullie hier terugvinden.










Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Overlijden Marcel Van den Brande

We melden met droefheid het overlijden van oud collega Marcel Van den Brande. Rouwbrief                                                     ...