woensdag 18 april 2018

2e duel beslecht op basis van ervaring

Het was weer een lekker weertje dinsdag om de tweede match in poule A te spelen. Oud gediende Kubb Pasa nam het op tegen een nieuw team: Grote Opmetingen. Kapitein Nele nam het voortouw en bracht Kubb Pasa snel op voorsprong. De mannen van de Grote Opmetingen moesten lang zoeken naar de juiste werptechniek en tactiek. Roel ronde het eerste game af met enkele rake worpen, 1-0 in de pocket.

Het tweede spelletje leek uit te draaien op een gelijkaardig scenario. Doch de gemiste kansen van Kubb Pasa en de op volle toeren draaiende tegenstanders zorgde er voor dat Marc & co: 1-1 gelijk kwamen.

Het derde spel moest beslissen over winst of verlies. Het ging in de eerste worpen gelijk op tot Kubb Pasa de sloophamer bovenhaalde en 3 kubbs in hun werpbeurt omver kegelden. Charon en co hielden de spanning er goed in door de koning een aantal keren te missen. Uiteindelijk werd hij vol geraakt en geraakten buitenstaanders zelfs onder de indruk van de vreugdekreten van Kubb Pasa.


Eindstand 2-1 Kubb Pasa - Grote Opmetingen.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Overlijden Marcel Van den Brande

We melden met droefheid het overlijden van oud collega Marcel Van den Brande. Rouwbrief                                                     ...