donderdag 4 mei 2017

Jan & Alleman - Kubbaster

In Poule B namen Jan & Alleman (zonder Jan) het op tegen het Kubbaster. Het Kubbaster had hun eerste wedstrijd verloren en zinde op revanche. Het eerste spelletje bleek een tactisch zenuwslopende strijd te zijn waarbij Jan & Alleman de tactiek hanteerde om de veldkubbs zo ver mogelijk te werpen. Hier deden ze zichzelf uiteindelijk de das mee om, want het Kubbaster kon traag maar zeker elke kubb omver werpen waardoor ze het eerste spelletje binnenhaalden.

Het Kubbaster begon in het tweede spelletje voortvarend en stonden op een bepaald moment 3 omvergeworpen kubbs voor, maar onder leiding van Melissa werd de scheve situatie rechtgezet.

 In het derde spelletje hadden de dames van Jan & Alleman de smaak te pakken en gooiden – mede dankzij enkele grote missers van hun tegenstanders –  eenvoudig het spelletje uit. De eerste winst is binnen voor het team van den 105, terwijl het Kubbaster hun eigen lot niet meer in handen heeft voor een eventuele plaats in de halve finale.

Einduitslag: Jan & Alleman - Kubbaster: 2-1

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Overlijden Marcel Van den Brande

We melden met droefheid het overlijden van oud collega Marcel Van den Brande. Rouwbrief                                                     ...