woensdag 26 april 2017

Skubbidoe - Kubb Pasa?

Het was een goeie en spannende wedstrijd vandaag tussen Skubbidoe en Kubb Pasa? Beiden gaven elkaar partij op het veld van eer onder een lekker zonnetje. Jawel de weergoden waren ons vandaag ook weer goed gezind.

De eerste game werd goed ingezet door Skubbidoe. Telkens waren er goeie voltreffers wat maakte dat zij de eerste game op hun rekening mochten schrijven. De dames van Kubb Pasa? lieten zich niet doen en kwamen sterk opzetten in game twee. Doordat de dames en heren van Skubbidoe vroegtijdig de koning raakte ging de game verdiend naar Kubb Pasa, gevolg 1-1.

Het laatste game ging vlot voor de Skubbidoeërs. De dames van Kubb Pasa? probeerden van te volgen maar uiteindelijk ging de overwinning naar de overkant. Bij Skubbidoe voelden ze de stress om de koning omver te krijgen. Het is hun gelukt na 14 keer gooien! Ze weten het wel spannend te maken wat beloofd voor latere wedstrijden.

Naast het veld hadden we vandaag een goeie opkomst van supporters. De sfeer zat er onmiddellijk in met een mexican wave. We hopen dat er voor de volgende wedstrijden ook voldoende supporters zijn wat heel het gebeuren een extra dimensie meegeeft.

Eindstand: Skubbidoe - Kubb Pasa?: 2-1



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Overlijden Marcel Van den Brande

We melden met droefheid het overlijden van oud collega Marcel Van den Brande. Rouwbrief                                                     ...