vrijdag 28 april 2017

Kubb Pasa? - Werp Op Tijd

Deze middag gaven Kubb Pasa? en Werp Op Tijd elkaar partij op het nu al overbekende stukje gras in park Spoor Noord. Door de redelijke weersomstandigheden was er een mooie opkomst van supporters. Plus, we krijgen af en toe al wat externe toeschouwers. Nog een paar wedstrijden verder en we moeten tickets verkopen...

De routiniers van Kubb Pasa? kwamen als eerste aan de beurt en lieten blijken dat ze het deze keer meenden om te winnen. Doordat Werp Op Tijd moest starten met een speler te weinig trommelden ze een nobele vrijwilliger op vanuit het publiek. Door deze verwikkelingen konden de dames van Kubb Pasa? het eerste game binnenhalen met een super spelende Charlotte.

In game twee sloeg de motor van Werp Op Tijd aan plus ze konden nu ook rekenen hun vierde speler, Linda. Man van de game was Herman "Raket" die met zijn aparte techniek telkens de kubb's wist te raken. De dames van Kubb Pasa? boden weerstand met een nog steeds goed spelende Charlotte maar het mocht niet baten. Werp Op Tijd ging met het punt lopen en de 1-1 was een feit.

Kubb Pasa? had al eerder op dit punt gestaan en het moet gezegd worden ze bleven proberen. Spijtig genoeg was er tegen de werptechniek van Herman "Raket" en Nathalie weinig aan te vangen. In een mum van tijd was het aan hun om de koning te raken. De 1-2 stond op het bord en was een feit. 

Einduitslag: Kubb Pasa? - Werp Op Tijd 1-2



Bij deze wil ik jullie nog de data doorgeven voor komende wedstrijden:

2/05/2017: Still Standing - Werp Op Tijd
4/05/2017: Skubbidoe - Still Standing
5/05/2017: Kafipama - Swaffelclub "De Jean's"

Hopelijk kunnen we bij deze wedstrijd weer rekenen op de supporters!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Overlijden Marcel Van den Brande

We melden met droefheid het overlijden van oud collega Marcel Van den Brande. Rouwbrief                                                     ...