woensdag 14 juni 2017

Vlotte wedstrijden

Gisteren zijn de finale en troosting op een heel vlotte manier afgewerkt. Het was er aan te zien dat de meest ervaren ploegen tegen elkaar stonden. In de finale namen onze collega's van Skubbidoe de prijs in ontvangst met 3-2. Er was weerwerk van Werp op tijd maar het mocht niet baten.

De troost finale ging tussen de Swaffelende Jean's en Jan & Alleman. Bij aanvang van de wedstrijd was het heel duidelijk dat de Jean's er voor gingen. Ze namen een vliegende start en behaalden de zege met 2-0.

Bij deze willen we jullie bedanken voor de plezante sportmiddagen. We zijn heel blij dat er zoveel ploegen hebben meegedaan. Plus we konden altijd op een deel supporters rekenen wat de collegialiteit alleen maar bevorderde.

Kadasa wil er voor blijven zorgen dat jullie kunnen oefenen en spelen. Vandaar dat we jullie onze cubb's ter beschikking stellen tegen borg vanaf volgende week maandag. Lees de blog op maandag hierover.

Sportieve groeten en goeie vakantie vanwege het bestuur Kadasa.

Enkele sfeerbeelden. De overige foto's vinden jullie in de desbetreffende map bij de foto's.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Overlijden Marcel Van den Brande

We melden met droefheid het overlijden van oud collega Marcel Van den Brande. Rouwbrief                                                     ...